شکرگزاری_سلامت روح و جسم

| زکات علم نشر آن است

شکرگزاری شکرگزاری
قرآن آنلاین
آموزش اقسام نمازها
ادعیه و زیارت نامه ها
آشپزی به سبک شکرگزاری
 تازه های فرهنگ و معارف



 تازه های پزشکی


  •    بررسی 3 نوع شایع درد در ناحیه شکم
  •    برای تقویت قدرت بینایی خود، این نکات را هرگز فراموش نکنید!
  •    ارتباط عجیب ما بین کم‌خونی و ابتلا به آلزایمر
  •    توصیه‌های عصرانه‌ای مهم برای روزهای گرم و سرد سال

 تازه های روان شناسی



 تازه های دندان پزشکی



  آمار

مطالب درج شده تا به این لحظه: عنوان
جدیدترین به روز رسانی:

 پراکندگی جغرافیایی

Free counters!
نرم
سامانه

شکرگزاری

از سیر تا پیاز آموزش پخت یک نذری خوشمزه برای بیش از صد نفر ، بخش دوم خورش قرمه سبزی


 نویسنده: میلاد عابدینی   انتشار: دوشنبه 20 آبان 1392، 11:23

تغذیه| آشپزی| بخش ویژه ماه های محرم و صفر| یادداشت نگارنده|


از سری آموزش های پخت غذای نذری این بار در شکرگزاری به سراغ خورش اصیل ایرانی قرمه سبزی می رویم ، خورشی که گرچه به اندازه خورش قیمه در میان غذاهای نذری فراوانی ندارد اما به هر حال شاید بتوان آن را جز سه غذای معمول نذری روزهای محرم به شمار آورد .

خورش قرمه سبزی-آموزش پخت خورش قورمه سبزی-ghorme sabzi-shokrgozari.ir

شکرگزاری پیشاپیش آرزو می کند است که ان شاالله نذر شما بازدیدکننده گرامی قبول درگاه حق واقع شود و با این عمل پسندیده در کنار اطعام مستمندان و عزاداران حسینی ، سنت های الهی را نیز بیش از پیش زنده نمایید ، آموزش ذیل برگرفته از ویژه نامه شش و هفت روزنامه همشهری می باشد که برای نخستین بار همراه با ویرایش اختصاصی در فضای مجازی منتشر می شود .




مواد لازم
مرجع نخست شکرگزاری در دنیای وب
هشت کیلوگرم گوشت گوسفندیبیست کیلوگرم سبزی قرمه
دو کیلوگرم لوبیا قرمزپانزده کیلوگرم برنج
ده کیلوگرم پیاز
یک کیلوگرم لیموامانی


وقتی در خانه یک قابلمه قورمه سبزی بار می گذاریم یک ساختمان را بوی قرمه سبزی بر می دارد . حالا فکر کنید قرار است چند دیگ قورمه سبزی بار بگذارید دیگر یک محله از بوی خوش آن بهره مند می شوند .
لوبیاها را بشویید و بگذارید بپزد . گوشت گوسفندی را هم پاک و به اندازه خورشی خرد کنید .
پیازها را هم خرد کرده و کناری بگذارید . سبزی قرمه را هم پاک و بعد از شستن خرد کنید و در روغن سرخ کنید .
دیگی آماده کنید و گوشت را همراه با مقداری روغن در آن بریزید و تفت دهید .
به گوشت در حال سرخ شدن ، پیاز هم اضافه کنید . ریختن زردچوبه را هم فراموش نکنید . سپس سبزی سرخ شده و لوبیای پخته را هم بیفزایید .
حالا مقداری آب بریزید و در دیگ را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد و خورش جا بیفتد .
نیم ساعت قبل از پایان پخت
،بعد از این که از پختن گوشت مطمئن شدید نمک را همراه با لیمو امانی اضافه کنید لازم به ذکر است در آموزش پخت خورش قیمه برای نذری نکات خواندنی در مورد ویژگی های یک لیموامانی خوب برای خورش ، روزهای قبل در شکرگزاری شرح داده شده است .
برای این که خورش خوشمزه تر شود لوبیاها  را به جای پختن؛ بعد از شستن و خشک کردن ، پنج تا شش دقیقه در تابه ای بدون روغن که از قبل  گرم کرده اید تفت دهید . البته باید لوبیاها را مرتب هم بزنید تا نسوزند .
مراقب باشید مقدار شنبلیله سبزی زیاد نباشد زیرا در صورت زیاد بودن خورش تلخ می شود .
اگر گشنیز سبزی قورمه را زیاد بریزید خورش کمی شیرین تر می شد . بعضی ها اصولا آن را حذف می کنند .
در مخلوط سبزی قورمه ، با توجه به فصل
،اسفناج یا برگ چغندر می ریزند . حال که فصل پاییز است از اسفناج استفاده کنید . تا با کمک آن به خورش خود لعاب دهید .
به هر کیلوگرم سیزی پنج تا شش شاخه پیازچه هم بیفزایید ، پیازچه نیز باعث خوشمزه شدن طعم خورش می شود .
سبزی خورش قورمه را خیلی سرخ نکنید زیرا همانند حالت زیاد بدون شنبلیله که پیشتر توضیح داده شد ، سرخ شدن زیاد سبزی هم باعث  تلخ شدن خورش می شود.
برای پخت قورمه سبزی در حجم زیاد معمولا لوبیا را از قبل نمی پزند بلکه آن را شب قبل خیس کرده و همزمان با سبزی به گوشت اضافه می کنند ولی در این صورت دیگر نمی شود لوبیا را تفت داد .
اگر علاوه بر لیموامانی درسته پودر لیموامانی را هم اضافه کنید خورش خوش طعم تر می شود . بعضی ها علاوه بر لیموامانی آبلیموترش یا آب غوره هم می ریزند .شما چه روشی را برای خوش طعم تر شدن این خورش اصیل به کار می بندید؟با شکرگزاری در میان گذارید .


------------------

نشر و ویرایش اختصاصی:شکرگزاری








 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


نرم
سامانه
  جدیدترین مطالب
 همیاری
تنها با یک کلیک شکرگزاری را در گوگل محبوب نمایید


  گشایش
هم اکنون چند صلوات را برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) می فرستید؟










  اشتراک مطالب
جهت دریافت روزانه مطالب آدرس پست الکترونیکی خود را وارد نمایید

Delivered by FeedBurner




ویزیت رایگان_درمان رایگان بیماری ها
  دوستان
  تبلیغات
جدیدترین اخبار
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو