تبلیغات
شکرگزاری،سلامت روح و جسم - این 16 خوراکی را مبتلایان به آسم نباید مصرف کنند
شکرگزاری_سلامت روح و جسم

| زکات علم نشر آن است

شکرگزاری شکرگزاری
قرآن آنلاین
آموزش اقسام نمازها
ادعیه و زیارت نامه ها
آشپزی به سبک شکرگزاری
 تازه های فرهنگ و معارف



 تازه های پزشکی


  •    بررسی 3 نوع شایع درد در ناحیه شکم
  •    برای تقویت قدرت بینایی خود، این نکات را هرگز فراموش نکنید!
  •    ارتباط عجیب ما بین کم‌خونی و ابتلا به آلزایمر
  •    توصیه‌های عصرانه‌ای مهم برای روزهای گرم و سرد سال

 تازه های روان شناسی



 تازه های دندان پزشکی



  آمار

مطالب درج شده تا به این لحظه: عنوان
جدیدترین به روز رسانی:

 پراکندگی جغرافیایی

Free counters!
نرم
سامانه

شکرگزاری

این 16 خوراکی را مبتلایان به آسم نباید مصرف کنند


 نویسنده: میلاد عابدینی   انتشار: پنجشنبه 6 شهریور 1393، 12:04

بیماری های ریوی| پزشکی| تغذیه|


بیماری-آسم-علت-آسم-درمان-آسم-عکس-تصویر-اسپری-آسم-مدل-سه-بعدی-درمان-معالجه-رژیم-غذایی-تغذیه-شکرگزاری
    برنامه غذایی مناسب بیماران مبتلا به آسم
پایبندی به اصول تغذیه ای صحیح همواره یکی بنیادی ترین عوامل حفظ سلامتی بدن انسان به شمار می آید، در این بین اهمیت رژیم غذایی مبتلایان به بیماری تنفسی آسم بسیار بیشتر است، چرا که رژیم غذایی اشتباه می‌تواند باعث تشدید حملات آسم گردد، برای آشنایی بیشتر با بایدها و نبایدهای غذایی در بیماری آسم، با شکرگزاری همراه شوید.
آقای دکتر محمدحسین سلطانی متخصص کودکان و نوزادان در مورد بیماری آسم و اهمیت قابل توجه رژیم در این عارضه به باشگاه خبرنگاران گفت:
در حالت کلی مبتلایان به آسم را در دو گروه غیرآلرژیک و آلرژیک تقسیم بندی می شوند.

به گزارش شکرگزاری این متخصص در تشریح دو گروه آلرژیک و غیر آلرژیک بیماری آسم اذعان کرد:
باتوجه به تقسیم بندی که اشاره شد نکته قابل توجه، اهمیت ویژه رژیم غذایی مناسب برای هر دو گروه غیرآلرژیک و آلرژیک است، زیرا یک رژیم غذایی نادرست می‌ تواند منجر به شروع و یا تشدید حمله آسم شود. بیماران مبتلا به آسم بایستی لبنیات،شیرگاو. ادویه جات، سفیده تخم مرغ، گوجه فرنگی، سویا، سیر، ترشی جات، ماهی، میگو، میوه‌های ترش، برخی از حبوبات، آجیل‌ها همچون فندق، گردو، بادام و پسته را کمتر مصرف کنند.


دکتر سلطان‌ زاده در ادامه ی اظهارات خود خاطر نشان کرد:
ناگفته نماند که افزودنی‌ ها، سولفیت‌ ها، موادنگه دارنده در کنسرو‌ها و رنگ‌های مصنوعی باعث حساسیت می‌ شوند.
یادآوری: آشنایی با معایب و مزایای غذاهای کنسروی و نگهدارنده های غذایی

وی در خاتمه، تصریح نمود:
علاوه بر مواد ذکر شده، افراد مبتلا به آسم از مصرف غذاهای خیلی سرد و خیلی گرم پرهیز کرده و تا حد ممکن هفته‌ای سه بار از ماهی استفاده نمایند.
البته چنانچه شخصی آلرژیک باشد، مصرف روزانه کپسول ماهی به او توصیه می‌شود، همچنین این شخص باید از مایعات به ویژه آب بهره کافی برده و مصرف چای و قهوه خود را محدود کند.






 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


نرم
سامانه
  جدیدترین مطالب
 همیاری
تنها با یک کلیک شکرگزاری را در گوگل محبوب نمایید


  گشایش
هم اکنون چند صلوات را برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) می فرستید؟










  اشتراک مطالب
جهت دریافت روزانه مطالب آدرس پست الکترونیکی خود را وارد نمایید

Delivered by FeedBurner




ویزیت رایگان_درمان رایگان بیماری ها
  دوستان
  تبلیغات
جدیدترین اخبار