تبلیغات
شکرگزاری،سلامت روح و جسم - برای درمان اشتهای کاذب و پرخوری چه کار باید کرد؟
شکرگزاری_سلامت روح و جسم

| زکات علم نشر آن است

شکرگزاری شکرگزاری
قرآن آنلاین
آموزش اقسام نمازها
ادعیه و زیارت نامه ها
آشپزی به سبک شکرگزاری
 تازه های فرهنگ و معارف



 تازه های پزشکی


  •    بررسی 3 نوع شایع درد در ناحیه شکم
  •    برای تقویت قدرت بینایی خود، این نکات را هرگز فراموش نکنید!
  •    ارتباط عجیب ما بین کم‌خونی و ابتلا به آلزایمر
  •    توصیه‌های عصرانه‌ای مهم برای روزهای گرم و سرد سال

 تازه های روان شناسی



 تازه های دندان پزشکی



  آمار

مطالب درج شده تا به این لحظه: عنوان
جدیدترین به روز رسانی:

 پراکندگی جغرافیایی

Free counters!
نرم
سامانه

شکرگزاری

برای درمان اشتهای کاذب و پرخوری چه کار باید کرد؟


 نویسنده: میلاد عابدینی   انتشار: شنبه 1 شهریور 1393، 21:00

چاقی و لاغری| پزشکی| تغذیه|


ورزش-رژیم-لاغری-درمان-چاقی-دوچرخه سواری-متر-چاقی-عکس
    درمان چاقی و اشتهای کاذب
کسانی که به دنبال لاغری، تناسب اندام و درمان اضافه وزن خود هستند، به حتم با اشتهای کاذب و اثرات سوء آن در معالجه چاقی آگاه هستند، در این باره باید بدانید که فشارهای روحی و استرس منجر به افزایش تمایل شما به مصرف غذاهای چرب، شور و شیرین می گردد، با شکرگزاری همراه باشید.

آقای دکتر نصیر دهقان پژوهشگر طب سنتی در مورد پرخوری و اشتهای کاذب از دیدگاه طب سنتی معتقد است:
علت پرخوری و داشتن اشتهای کاذب در طب سنتی،‌ افزایش رطوبت و سردی معده به شمار می آید.
به گزارش شکرگزاری این متخصص طب سنتی در تشریح دلایل بروز پرخوری و احساس اشتهای کاذب، ضمن اشاره به ارتباط ما بین اضطراب و پرخوری افزود:
نتیجه تحقیقات نشان می‌ دهند اشخاصی که دچار استرس و افزایش تنش‌ های روزانه می‌ گردند نیز تمایل به مصرف مواد غذایی و خوراکی های چرب، شور و شیرین در این افراد افزایش پیدا می‌ کند. به صورتی که با خوردن این خوردنی ها حس خوبی در دهانشان ایجاد می‌شود، همچنین استرس با افزایش هورمون‌های تنش زایی همچون کورتیزول در بدن می‌تواند به افزایش احساس اشتها منجر شود.

همان طور که خواندید، بر مبنای  اظهارات دکتر دهقان، سردی معده از فاکتورهای ایجاد اشتهای کاذب به حساب می آید، این پزشک طب سنتی در ادامه ی گفتگوی خود با باشگاه خبرنگاران به مصرف موادی که رطوبت معده را کاهش می‌دهند اشاره و تصریح کرد:
افزایش تعداد وعده‌های غذایی، افزایش مصرف فیبر از جمله: میوه‌ها‌ (سیب)، سبزیجات (کلم بروکلی)، حبوبات (لوبیا، عدس) و گروهی از دمنوش‌ها نیز در این مورد توصیه می‌شوند.


او با تاکید بر اهمیت مصرف میوه و سبزیجات، مزیتی را برای این گروه از خوراکی ها بیان نمود که به احتمال فراوان بسیاری از ما کمتر آن را شنیده ایم و آن هم افزایش مثبت اندیشی در انسان است:
نتیجه مطالعات حکایت از این حقیقت دارند  که مصرف میوه‌ ها و سبزیجات مثبت گرایی را تقویت کرده و باعث افزایش انرژی، آرامش و حس خوشبختی در شخص می‌ شوند.

دکتر دهقان در خاتمه با تاکید دوباره بر مصرف دمنوش ها در درمان سردی معده، خاطر نشان کرد:
مصرف برخی از دم نوش‌ها از جمله اسطوخوددس، گل گاو زبان، دارچین و گل پر به دلیل این که طبعشان گرم و خشک است،‌ نقش بسزایی را ایفا می‌ کنند.





شنبه 1 شهریور 1393 22:10
سخنی با صاحب دلان
 
سلام حالتون خوبه؟
ممنونم از مطلب آموزنده و مفیدتون
http://masudammasudkhan.mihanblog.com/
میلاد .
سلام
خیلی ممنون.
نظر لطفتونه.

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


نرم
سامانه
  جدیدترین مطالب
 همیاری
تنها با یک کلیک شکرگزاری را در گوگل محبوب نمایید


  گشایش
هم اکنون چند صلوات را برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) می فرستید؟










  اشتراک مطالب
جهت دریافت روزانه مطالب آدرس پست الکترونیکی خود را وارد نمایید

Delivered by FeedBurner




ویزیت رایگان_درمان رایگان بیماری ها
  دوستان
  تبلیغات
جدیدترین اخبار