شکرگزاری_سلامت روح و جسم

| زکات علم نشر آن است

شکرگزاری شکرگزاری
قرآن آنلاین
آموزش اقسام نمازها
ادعیه و زیارت نامه ها
آشپزی به سبک شکرگزاری
 تازه های فرهنگ و معارف



 تازه های پزشکی


  •    بررسی 3 نوع شایع درد در ناحیه شکم
  •    برای تقویت قدرت بینایی خود، این نکات را هرگز فراموش نکنید!
  •    ارتباط عجیب ما بین کم‌خونی و ابتلا به آلزایمر
  •    توصیه‌های عصرانه‌ای مهم برای روزهای گرم و سرد سال

 تازه های روان شناسی



 تازه های دندان پزشکی



  آمار

مطالب درج شده تا به این لحظه: عنوان
جدیدترین به روز رسانی:

 پراکندگی جغرافیایی

Free counters!
نرم
سامانه

شکرگزاری

ویتامین ها را در آشپزخانه نگهداری نکنید!


 نویسنده: میلاد عابدینی   انتشار: چهارشنبه 22 مرداد 1393، 12:36

ویتامین ها| اخبار حوزه سلامت| پزشکی|


ویتامین-مکمل-غذایی-قرص-عکس-تصویر-راهنما
    ویتامین و مکمل های غذایی
معمولا در مورد انواع خوراکی ها این جور جملات را زیاد شنیده ایم که " اگر حرارت ببینه ویتامینش از دست میره"  یا " تو یخچال بزاری ویتامیناش از بین میرن " ، اما این جملات و هم خانواده های آن ها بیشتر بر روی یک نوع خاص از مواد غذایی تاکید دارند، این در حالی است که بر اساس مطالعات جدید دانشمندان علم تغذیه، قوانین کلی تری نیز در مورد حفظ ویتامین ها و مکمل های غذایی وجود دارند، لطفا با شکرگزاری همراه باشید.

به گزارش شکرگزاری  نتایج یک پژوهش در دانشگاه بوردو فرانسه مشخص کرده است نگهداری ویتامین ها و مکمل ها در محیط آشپزخانه و احتمالا حمام از خواص آن ها می کاهد. کارشناسان در مورد علت این موضوع معتقدند که رطوبت بالا در این فضا ها می تواند خواص ویتامین ها را حتی اگر در داخل جعبه و بسته بندی قرار داشته باشند تقلیل دهد.

به نقل از شورای سیاست گذاری سلامت لیزا مائورا استاد یار علوم غذایی در این باره تصریح کرد که مواد بلوری حاوی ویتامین ث و برخی دیگر از انواع ویتامین و مکمل های رژیمی در مقابل فرایندی هستند که در طی آن رطوبت سبب حل شدن یک جامد محلول در آب می گردد.
از این رو نگهداری این مکمل ها به دور از محیط های گرم و مرطوب به حفظ تاثیرات آن ها کمک خواهد کرد . بد نیست بدانید تشریح یافته های فوق در مجله شیمی و کشاورزی تغذیه در بوردو نیز منتشر شده اند.
وی در ادامه اطهارات خود خاطر نشان کرد:
اگرچه ممکن است با پایین آمدن حرارت و رطوبت، ویتامین یا مکمل مذکور حالت جامد خود را دوباره به دست بیاورد، اما به هر حال به خواص آن طی این فرایند لطمه وارد شده است.
گفتنی است اگر چه این تغییرات لزوما خطرناک نیستند، اما به چه دلیل باید از ویتامینی استفاده کنیم که خواص آن کاهش یافته و نتیجه ای را که امیدوار هستید بدست نیاورید؟!







نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


نرم
سامانه
  جدیدترین مطالب
 همیاری
تنها با یک کلیک شکرگزاری را در گوگل محبوب نمایید


  گشایش
هم اکنون چند صلوات را برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) می فرستید؟










  اشتراک مطالب
جهت دریافت روزانه مطالب آدرس پست الکترونیکی خود را وارد نمایید

Delivered by FeedBurner




ویزیت رایگان_درمان رایگان بیماری ها
  دوستان
  تبلیغات
جدیدترین اخبار
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic