شکرگزاری_سلامت روح و جسم

| زکات علم نشر آن است

شکرگزاری شکرگزاری
قرآن آنلاین
آموزش اقسام نمازها
ادعیه و زیارت نامه ها
آشپزی به سبک شکرگزاری
 تازه های فرهنگ و معارف



 تازه های پزشکی


  •    بررسی 3 نوع شایع درد در ناحیه شکم
  •    برای تقویت قدرت بینایی خود، این نکات را هرگز فراموش نکنید!
  •    ارتباط عجیب ما بین کم‌خونی و ابتلا به آلزایمر
  •    توصیه‌های عصرانه‌ای مهم برای روزهای گرم و سرد سال

 تازه های روان شناسی



 تازه های دندان پزشکی



  آمار

مطالب درج شده تا به این لحظه: عنوان
جدیدترین به روز رسانی:

 پراکندگی جغرافیایی

Free counters!
نرم
سامانه

شکرگزاری

این محلول دندان های شما را سفید و خوش بو می کند


 نویسنده: میلاد عابدینی   انتشار: چهارشنبه 4 تیر 1393، 19:01

التهابات لثه و دندان| دندان پزشکی|


دندان-بو-بد-بد-بو-سفید-براق-دهان-عکس-تصویر

به حتم توصیه های مربوط به حفظ سلامت دندان ها را نباید به راحتی از کنارشان عبور کرد، چرا که دندان درد نیز به راحتی از آزار شما دست نخواهد کشید! از این رو اگر به دنبال رعایت اصولی بهداشت دهان و دندان خود هستید تا در کنار آسودگی خاطر از بابت بروز التهاب و دردهای این ناحیه، دندان های سفید و زیبایی نیز داشته باشید با شکرگزاری همراه شوید تا با بررسی توصیه های طب سنتی در حوزه دهان و دندان، راهکارهای جدیدی را در این زمینه بیاموزید.

آقای دکتر غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی در رابطه با دندان پزشکی اذعان می کند: از منظر طب سنتی، روش هایی جهت  تقویت لثه و دندان‌ها  وجود دارد که از جمله آن ها می توانیم به  مالیدن پوست سبز رنگ گردوی تازه بر روی دندان ها اشاره کنیم که موجب تقویت آن ها می گردد.

علاوه بر این استفاده از مخلوط عسل و نمک بر لثه و دندان‌ها، از ایجاد زخم های دهانی و آفت پیشگیری کرده و دندان‌ها را سفید می کند، همچنین جویدن کندر نیز باعث استحکام  لثه می شود.
یادآوری: چگونه دندان های سفید و براقی داشته باشیم؟

ممکن با خود بگویید، عسل چه ویژگی دارد که مناع از بروز زخم های دهانی می گردد، این متخصص طب سنتی در پاسخ به سوال شما تصریح می کند: عسل به دلیل دارا بودن کلسیم، فسفر و فلوراید برای دندان‌ها و لثه مفید است، در کنار عسل اثر جلادهندگی نمک برروی دندان ها نیز موثر است و برای حفظ سلامت دندان‌ها بایستی از مصرف شیرینی جات و ادویه جات و غذاهای تند در حجم زیاد اجتناب کنید.

همان طور که امروز در شکرگزاری به سراغ توصیه های تغذیه ای مربوط به سحری و افطار رفتیم دکتر کردافشاری با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، خاطر نشان کرد: اشخاصی که معمولا دچار تلخی دهان، تهوع و بی‌اشتهایی هستند می توانند از شربت‌هایی مانند شربت زرشک، انار و سکنجبین مصرف کنند.
و افرادی که از برگشت اسید غذا از معده به مری رنج می برند، از فواید مصرف خاکشیر 1 ساعت پیش از صرف غذا و هویج پخته با روغن زیتون بهره مند شوند، زیرا خاکشیر و هویج هر دو در تقویت معده و هاضمه نقش قابل توجهی دارند که البته نباید تاثیر گذاری مثبت روغن زیتون را در تسکین بازگشت غذا از مری به معده فراموش کنیم.

آقای دکتر غلامرضا کردافشاری در پایان گفتگو خود با باشگاه خبرنگاران افزود: چنانچه  علت بوی بد دهان، رطوبت و مواد فاسد ریخته شده از مغز باشد، باید از خوردن غذاهای ترش و نفاخ پرهیز کرده و مصرف موادی از جمله بادام جهت تقویت مغز را بایستی وارد برنامه غذایی خود نمایید. اما چنانچه  عامل ایجاد کننده بوی بد دهان، بیماری‌ها و عفونت‌های ریوی باشد، بایستی اقدامات درمانی مناسب صورت گیرند.





 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


نرم
سامانه
  جدیدترین مطالب
 همیاری
تنها با یک کلیک شکرگزاری را در گوگل محبوب نمایید


  گشایش
هم اکنون چند صلوات را برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) می فرستید؟










  اشتراک مطالب
جهت دریافت روزانه مطالب آدرس پست الکترونیکی خود را وارد نمایید

Delivered by FeedBurner




ویزیت رایگان_درمان رایگان بیماری ها
  دوستان
  تبلیغات
جدیدترین اخبار
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو