شکرگزاری_سلامت روح و جسم

| زکات علم نشر آن است

شکرگزاری شکرگزاری
قرآن آنلاین
آموزش اقسام نمازها
ادعیه و زیارت نامه ها
آشپزی به سبک شکرگزاری
 تازه های فرهنگ و معارف



 تازه های پزشکی


  •    بررسی 3 نوع شایع درد در ناحیه شکم
  •    برای تقویت قدرت بینایی خود، این نکات را هرگز فراموش نکنید!
  •    ارتباط عجیب ما بین کم‌خونی و ابتلا به آلزایمر
  •    توصیه‌های عصرانه‌ای مهم برای روزهای گرم و سرد سال

 تازه های روان شناسی



 تازه های دندان پزشکی



  آمار

مطالب درج شده تا به این لحظه: عنوان
جدیدترین به روز رسانی:

 پراکندگی جغرافیایی

Free counters!
نرم
سامانه

شکرگزاری

افزایش خطر ابتلا به آسم و آلرژی با مصرف فست فودها


 نویسنده: میلاد عابدینی   انتشار: چهارشنبه 21 خرداد 1393، 15:41

بیماری های ریوی| پزشکی| تغذیه|


فست فود-عوارض-ضرر-آسم-آلرژی-علائم

هر روز که می گذرد پای خودشان را بیشتر از قبل وارد برنامه غذایی روزانه ما ایرانی ها می کنند و ما هم بی خبر از عوارضی که آن ها دو دستی تقدیم سلامتی ما می کنند با آغوش باز از این موجودات خوشمزه یا همان فست فودها استقبال می کنیم.
گفتنی است در کنار مضرات کوچک و بزرگ مصرف غذاهای آماده ای همچون انواع ساندویچ ها، برگر ها و پیتزاهای جور واجور، بررسی های جدید حکایت از این حقیقت تلخ دارند که کسانی که فست فودها در برنامه غذایشان جایگاه ثابت و پر رنگی دارد بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به بیماری آسم شدید و انواع آلرژی‌ها مختلف قرار دارند.

در زمینه ارتباط بین مصرف فست فودها و ابتلا به آسم دکتر ابوالفضل مظفری متخصص بیماری های ریوی می گوید: بیماران مبتلا به آسم و آلرژی بایستی بیشتر از سایرین مراقب سلامتی خود باشند زیرا هر عاملی می تواند دستگاه تنفسی این افراد را دچار اختلال کنند.
خانواده‌ها نگران سلامتی فرزندان خود درباره نوع برنامه غذایی باشند زیرا کودکان و نوجوانانی که در طول روزهای هفته چندین بار غذاهای فست فودی مصرف می‌کنند در معرض خطر ابتلا به آلرژی هستند.

دکتر مظفری در ادامه به نکوهش غذاهای فست فودی پرداخت و خاطر نشان کرد: با پیشرفت جوامع، گرایش جامعه به سوی غذاهای آماده و  فست فودها افزایش چشمگیری یافته است که در کنار افزایش وزن و چاقی، خطرات دیگری را در زمینه بیماری‌های ریوی، تنفسی و آلرژی دارد، همچنین فست فودها ضمن این که دارای مواد مناسبی برای بدن انسان نیستند بر دستگاه تنفسی بدن نیز تاثیر سوء دارند و می‌توان به جای استفاده از این نوع غذاها به سمت مصرف میوه، سبزیجات و غذاهای سالم حرکت کرد.

این متخصص در رابطه با برنامه و رژیم غذایی مناسب برای بیماران مبتلا به آسم و آلرژی اذعان داشت: رژیم غذایی بیماران بایستی به صورتی باشد که باعث ایجاد آلرژی و یا تشدید آن نشود به ویژه مواد غذایی کنسروی و فست فود که دارای مواد نگهدارنده و یا ترکیبات تند هستند  می‌توانند این امراض را تشدید کند و سلامت فرد را به مخاطره بیندازد.

دکتر ابوالفضل مظفری توصیه امیدوار کننده ای را نیز برای آن دسته از بیماران عاشق فست فودها نیز داشت: بیماران نیز می‌توانند فست فودها را مصرف کنند، اما نباید تعادل در رژیم غذایی را از یاد برند و در کنار تغذیه سالم، در صورت استفاده از دارو مراقبت‌های ویژه را در نظر گرفته و کمتر از مواد غذایی بسته بندی شده و یا فست فود استفاده کنند.
مواد غذایی سرخ شده نیز عوارض زیادی برای  افراد مبتلا به بیماری‌های تنفسی دارند .

 
 
آلرژی یا سرما خوردگی؟

 برخی آلرژی را با بیماری سرماخوردگی اشتباه می‌گیرند این در حالی است که آلرژی نشانه های عفونی ندارد و حتی در فصل بهار نیز با توجه به گرده افشانی گل ها نیز به طور موقت در انسان ایجاد می‌شود.

به گزارش شکرگزاری  این متخصص ریه در پایان صحبت های خود با ایسنا با اشاره به نشانه های آلرژی اذعان داشت: از علائم مهم آلرژی می توان به مواردی همچون تنگی نفس، سرفه های شدید، جوش، خارش، آبریزش و گلو درد را برشمرد.





نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


نرم
سامانه
  جدیدترین مطالب
 همیاری
تنها با یک کلیک شکرگزاری را در گوگل محبوب نمایید


  گشایش
هم اکنون چند صلوات را برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) می فرستید؟










  اشتراک مطالب
جهت دریافت روزانه مطالب آدرس پست الکترونیکی خود را وارد نمایید

Delivered by FeedBurner




ویزیت رایگان_درمان رایگان بیماری ها
  دوستان
  تبلیغات
جدیدترین اخبار
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات