شکرگزاری_سلامت روح و جسم

| زکات علم نشر آن است

شکرگزاری شکرگزاری
قرآن آنلاین
آموزش اقسام نمازها
ادعیه و زیارت نامه ها
آشپزی به سبک شکرگزاری
 تازه های فرهنگ و معارف



 تازه های پزشکی


  •    بررسی 3 نوع شایع درد در ناحیه شکم
  •    برای تقویت قدرت بینایی خود، این نکات را هرگز فراموش نکنید!
  •    ارتباط عجیب ما بین کم‌خونی و ابتلا به آلزایمر
  •    توصیه‌های عصرانه‌ای مهم برای روزهای گرم و سرد سال

 تازه های روان شناسی



 تازه های دندان پزشکی



  آمار

مطالب درج شده تا به این لحظه: عنوان
جدیدترین به روز رسانی:

 پراکندگی جغرافیایی

Free counters!
نرم
سامانه

شکرگزاری

آموزش طرز تهیه املت ماکارونی!


 نویسنده: میلاد عابدینی   انتشار: دوشنبه 15 اردیبهشت 1393، 18:49

آشپزی| کودکان|



طرز تهیه_املت_ماکارونی_ماکارونی با پنیر پیتزا


با پوشش نسبی آموزش های طرز تهیه انواع  خورش ها و غذاهای محبوب ایرانی و خارجی، از این پس در بخش آشپزی به سبک شکرگزاری سعی خواهیم کرد در کنار آموزش غذاهای متداول ایرانی و خارجی، غذاهای کمتر آموزش داده شده و نو را نیز خدمت شما بازدیدکنندگان گرامی شکرگزاری ارائه نماییم.
در همین راستا امروز بار دیگر به سراغ محبوب کودکان یعنی ماکارونی می رویم و با کمک این آموزش از روزنامه جام جم، ماکارونی را به سبک املت خواهیم پخت.



مواد لازم برای تهیه شیرینی نان برنجی در خانه:

ماکارونی: 200 گرم

کره: 100 گرم

سیر له شده: یک عدد

اسفناج: 200 گرم

تره‌فرنگی خرد شده: 2 شاخه کوچک

پنیر سفید: 150 گرم

پنیر پیتزا: 100 گرم

خامه: 100 گرم

بادام‌ زمینی پرک شده: 40 گرم

تخم‌مرغ: 5 تا 6 عدد

کره یا روغن: به میزان لازم

نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم




طرز تهیه :


در یک ماهیتابه در دار مقداری روغن یا کره بریزید و در آن سیر له شده را همراه با تره‌فرنگی‌های ریز خرد شده تفت دهید. ماکارونی را از قبل بپزید و آب کش کنید. بعد از چند دقیقه که آب ماکارونی‌ها خارج شد آنها را به سیر و تره فرنگی اضافه کنید. بعد از چند دقیقه پنیر پیتزا و پنیر سفید رنده شده را به ماکارونی اضافه و در مرحله آخر بادام پرک شده را همراه با خامه با مواد مخلوط کنید.
در یک ظرف جداگانه تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و آن ها را همراه با نمک، فلفل و آویشن هم بزنید تا صاف و یکدست شود.



تخم‌مرغ‌ها را یک جا روی مخلوط ماکارونی بریزید و اجازه دهید تا خودشان را بگیرند. در ماهیتابه را برای چند دقیقه ببندید تا روی تخم‌مرغ‌ها هم پخته شود. سپس املت را در یک ظرف مناسب برگردانید و برش بزنید. از حلقه‌های گوجه فلفل‌دلمه‌ای و تعدادی خیارشور برای تزیین املت‌تان استفاده کنید.
 





 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


نرم
سامانه
  جدیدترین مطالب
 همیاری
تنها با یک کلیک شکرگزاری را در گوگل محبوب نمایید


  گشایش
هم اکنون چند صلوات را برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) می فرستید؟










  اشتراک مطالب
جهت دریافت روزانه مطالب آدرس پست الکترونیکی خود را وارد نمایید

Delivered by FeedBurner




ویزیت رایگان_درمان رایگان بیماری ها
  دوستان
  تبلیغات
جدیدترین اخبار
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic